Wie zijn we

Wij zijn Marketingbureau CanZs, de bedenkers en makers van de CanZs Community. Je bevindt je nu op de CanZs Community en de privacyverklaring die je nu leest is enkel van toepassing op de CanZs Community. Voor meer informatie over Marketingbureau CanZs kan je onze bedrijfswebsite bezoeken op https://www.canzs.nl.

Marketingbureau CanZs
Zwartbroekweg 384
5237 KW ‘s-Hertogenbosch

Voor vragen over privacy: privacy@canzs.nl
Voor andere vragen: info@canzscommunity.nl

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we, waarom en hoe lang

Persoonsgegevens aangeleverd door gebruikers

De CanZs Community biedt leden de mogelijkheid om content met elkaar te delen, zowel in de vorm van reacties als het delen of embedden van media. Gedeelde content wordt onderdeel van de CanZs Community en wordt voor onbepaalde tijd hierin bewaard.

De huisregels van de CanZs Community zeggen dat er nooit persoonsgegevens gedeeld mogen worden in door leden aangeleverde content. Dit om te voorkomen dat wanneer een account verwijderd wordt (op verzoek van een gebruiker) er persoonsgegevens achter blijven in publieke content. We snappen dat je echter wel in contact wilt kunnen komen met andere leden, daarom kan je zelf contactgegevens opnemen in je eigen profiel, of andere leden privéberichten sturen. Deze gegevens zullen wel mee verwijderd worden wanneer een account wordt opgeheven.

Content die je zelf deelt met de community is publiekelijk zichtbaar voor alle leden van de community, maar niet voor niet-leden die de website bezoeken.

We verzamelen deze gegevens om de diensten van de CanZs Community aan te kunnen bieden op basis van overeenkomsten die we met jou gesloten hebben.

Reacties

Als je gebruik maakt van de Gravatar-service zal er bij het plaatsen van een reactie een geanonimiseerde string gebruikt worden, gebaseerd op jouw e-mailadres, om je profielfoto te kunnen weergeven. Deze profielfoto is publiekelijk zichtbaar op de website. De privacybeleidspagina van Gravatar kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/.

We verzamelen ook je IP-adres en je User Agent (welke browser je gebruikt) wanneer je content plaatst om spam tegen te gaan. Deze gegevens kunnen gedeeld worden met een externe anti-spamservice.

Media

We verzamelen media (plaatjes, video’s, etc.) die geüpload worden door gebruikers in onze communitygroepen of op andere locaties binnen de CanZs Community. Deze media is inzichtelijk voor alle leden van de CanZs Community en wordt voor onbepaalde tijd bewaard.

Als je een plaatje upload bij de CanZs Community wordt deze verwerkt door een externe service (ShortPixel) die het plaatje optimaliseert voor webgebruik. Deze derde partij is gevestigd binnen de Europese Unie. Hun privacyverklaring is hier te vinden https://shortpixel.com/privacy.

Profielinformatie

Leden van de CanZs Community hebben de mogelijkheid om een eigen profielpagina in te richten. Verplichte velden zijn de schermnaam en de bedrijfsnaam, optionele velden zijn contactgegevens en links naar social media pagina’s. Je bent als lid vrij om deze gegevens naar eigen inzicht aan te passen, af te schermen van andere leden of te verwijderen.

Websitebeheerders kunnen deze gegevens inzien ook al heb je ze afgeschermd voor andere leden.

We verzamelen deze gegevens om de diensten van de CanZs Community aan te kunnen bieden op basis van overeenkomsten die we met jou gesloten hebben.

Factuur- en bestelinformatie

Om de diensten van de CanZs Community aan je te leveren bewaren we jouw factuurinformatie. Hieronder valt jouw naam, het naam van het bedrijf, het factuuradres en contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer).

Naast factuurinformatie verzamelen we ook bestelgegevens van bestellingen die je plaats binnen de CanZs Community. Dit bevat de producten die je bestelt en wanneer je ze besteld hebt. Maar ook wanneer je een lidmaatschap hebt afgesloten en tot wanneer deze loopt.

Deze gegevens bewaren we voor vijf jaar, daarna worden de bestellingen geanonimiseerd. Niet afgeronden bestellingen of geannuleerde bestellingen worden een jaar bewaard.

Alleen websitebeheerders kunnen deze gegevens inzien.

We verwerken deze gegevens om te kunnen voldoen aan overeenkomsten die CanZs met jou heeft gesloten en daarnaast ook vanwege een wettelijke plicht.

Betaalgegevens

We verzamelen gegevens die we nodig hebben om betalingen te kunnen voltooien bij onze betalingsprovider Mollie. In het geval van een automatische verlenging van een lidmaatschap bewaren we deze gegevens ook om de mogelijkheid te hebben om een betaling automatisch op de juiste datum te laten plaatsvinden. Inactieve lidmaatschappen worden vijf jaar bewaard.

Alleen websitebeheerders en Mollie kunnen deze gegevens inzien.

We verwerken deze gegevens om te kunnen voldoen aan overeenkomsten die CanZs met jou heeft gesloten en daarnaast ook vanwege een wettelijke plicht.

Contactformulieren & e-mails

Als je gebruik maakt van een contactformulier op de website of ons een e-mail stuurt dan bewaren wij de inhoud van het bericht plus andere gegevens je opgegeven hebt bij het versturen van het bericht, bijvoorbeeld contactgegevens. Dit doen we zodat we jouw vraag of verzoek adequaat kunnen afhandelen.

Alleen websitebeheerders en medewerkers van Marketingbureau CanZs kunnen deze gegevens inzien.

We verzamelen deze gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om jouw vraag of verzoek te behandelen.

Cookies

Op deze website gebruiken we functionele en analytische cookies. Er wordt geen gebruik gemaakt van marketingcookies of enige vorm van tracking. Sommige cookies worden automatisch verwijderd als je de browser sluit, andere hebben een houdbaarheidsdatum en worden langer bewaard op jouw computer.

Voor een gedetailleerd overzicht van door ons gebruikte cookies, zie ons cookiebeleid. https://www.canzscommunity.nl/cookiebeleid/

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Veel gebruikte voorbeelden zijn Youtube en Vimeo, die gebruikt worden om video’s af te spelen. Als je niet wilt dat deze websites jouw gegevens verwerken kan je kiezen om alleen functionele cookies te accepteren. Het nadeel is dat je dan de embedded content niet kan zien.

Analytics

We maken gebruik van Google Analytics, maar dit gebeurd anoniem.

Met wie we jouw data delen

Los van derde partijen die we gebruiken ten behoeve van websiteontwikkeling en beheer delen we jouw data met niemand buiten de CanZs Community. Als we een reden zien om dit wel te doen stellen we je op de hoogte welke gegevens we met wie en waarom gedeeld hebben. Als er toestemming nodig is dan vragen wij die conform wetgeving vooraf.

Derde partijen die we standaard gebruiken:
– Mollie: voor het doorvoeren van betalingen.
– ShortPixel: voor het optimaliseren van door leden geüploade plaatjes.
– Gravatar: voor het ophalen van profielfoto’s wanneer een lid hier gebruik van maakt.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Wanneer je een verzoek indient moeten we je vragen om identificatie. De methode van identificatie zal evenredig zijn met de manier waarop je in eerste instantie jezelf bij ons kenbaar hebt gemaakt.

Direct marketing

Als je klant bij ons bent, bijvoorbeeld een lid van de community of je hebt toegang tot een online training gekocht, dan kunnen we jou benaderen met marketinguitingen, zoals nieuwsbrieven, die gerelateerd zijn aan datgene wat je bij ons hebt gekocht of hebt afgesloten. Hiervoor gebruiken we jouw e-mailadres.

Als je dit niet wilt dan kan je hiertegen bezwaar maken. Stuur dan een e-mail naar privacy@canzs.nl waarin je uitlegt waar tegen je bezwaar maakt.

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Wachtwoorden van gebruikers worden altijd geanonimiseerd opgeslagen (door middel van een hash) zodat deze met hedendaagse technieken niet te achterhalen zijn. Voor gebruikersgemak accepteren we ook zwakke wachtwoorden, maar we raden je aan om een sterk wachtwoord te kiezen.

Daarnaast maken we gebruik van moderne beveiligingsplugins die de website scannen op kwetsbaarheden. Gevonden kwetsbaarheden worden waar nodig opgelost.

De maatregelen die we nemen zijn adequaat voor niet-gevoelige informatie. Gevoelige persoonsgegevens, bedrijfskritische en/of vertrouwelijke gegevens zijn niet geschikt om te delen om dit platform en we verwachten van onze klanten dat zij dit ook niet doen (zie algemene voorwaarden). We monitoren actief op het delen van gevoelige gegevens en wanneer wij deze tegen komen dan zullen wij deze gegevens verwijderen.

Welke datalekprocedures we geïmplementeerd hebben

Om afwijkend gedrag te signaleren maken we gebruik van activiteitsmonitoring van al onze gebruikers. Deze monitoring bevat, maar is niet beperkt tot, inlogpogingen, wijzigingen van wachtwoorden en het plaatsen van reacties.

Indien er afwijkend gedrag gesignaleerd wordt zal er beoordeeld worden of er sprake is van een datalek, of we deze moeten melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens en of we deze moeten melden aan jou als betrokkene.

Klachten

Indien je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw gegevens verwerken kan je deze uiteraard bij ons kwijt. We zullen dan ons uiterste best doen om jouw klacht naar tevredenheid af te handelen.

Ben je nog steeds niet tevreden? Dan kan je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.